Connect with us

News

Mark Stam prezintă Lasă-mă, o piesă și un clip ca un film de acțiune!

Published

on

Mark Stam aduce single-ul Lasă-mă, al cărui clip prezintă planul unui jaf perfect, pus la cale în cel mai mic detaliu, însă umbrit de un act necugetat al celui mai bun prieten al protagonistului. Lasă-mă reprezintă și dragostea neîncepută și neconștientizată încă, dar care va prinde contur și va duce mai departe povestea.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus și Mark Stam, compusă de Florian Rus, Viky Red și Mark Stam și produsă de Viky Red.

Mark Stam – Lasă-mă

“Piesa a fost scrisă vara aceasta și a fost finalizată recent. A apărut la o sesiune între Viky Red și Florian Rus, apoi m-am alăturat și eu. Am simțit o conexiune instantă cu starea piesei și mi-am împărtășit o parte din ceea ce simțeam atunci în versuri. Mă bucur de o asemenea colaborare și sper mult să îndrăgiți această piesă la fel ca și noi. Am filmat și un clip la piesă, de fapt, am filmat un scurtmetraj, pe care l-am divizat în două episoade. Lasa-mă este primul, iar peste ceva timp vom lansa o altă piesa, care se va numi Pașii, iar clipul acestei piese va fi episodul 2. O să fie ceva nou atât pentru fani, cât și pentru noi. Am depus mult efort, timp și dragoste în acest concept. Momentan nu vreau să vă zic mai multe, să nu stric surpriza!”, a spus declarat Mark Stam.

Dinamism, tensiune, suspans și dragoste, acestea sunt ingredientele piesei Lasă-mă, care prezintă în numai câteva minute un adevărat film de acțiune, pe versuri pline de iubire și metafore.

Arcadie Spoială a regizat clipul, iar director de imagine a fost Dima Spoială.

Povestea va continua, iar lupta va căpăta alte valențe, într-o nouă piesă semnată Mark Stam.

Trending