Connect with us

News

La 7 luni de la lansare, piesa Retrograd – DJ Project feat. Andia continuă să cucerească publicul din România și din străinătate!

Published

on

https://youtu.be/yKJBtDFgbG4

De 22 de săptămâni în top 10 pe radio și 5 săptămâni pe primul loc!

După 7 luni de la lansare, piesa Retrograd – DJ Project feat. Andia este încă una dintre preferatele publicului. În tot acest timp, piesa a fost prezentă pe toate radiourile din țară, iar clipul a fost difuzat în permanență la televiziunile de profil. Timp de 22 de săptămâni a fost în top 10 pe radio și 5 săptămâni a fost pe primul loc, având peste 13.000 de play-uri.

Retrograd nu este o piesă iubită doar în România, aceasta este ascultată, pe Spotify, și în țări precum Italia, Marea Britanie, Germania și Spania și are în acest moment peste 1.3 milioane de stream-uri în magazinele digitale și aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

“Suntem foarte fericiți pentru această performanță. Am avut încredere încă de la început în piesă și știam că va deveni hit. Faptul că de atâtea luni ea este încă prezentă pe radio, în topuri, dar este ascultată și în străinătate, ne bucură și ne motivează enorm. Ne dorim să ajungem la cât mai mulți oameni prin muzica noastră, pentru că muzica este limbajul nostru comun. Le mulțumim tuturor!”, a spus Gino Manzotti. 

Piesa Retrograd continuă să cucerească publicul și este în acest moment în heavy rotation la multe radiouri din țară. 

Cea mai recentă piesă lansată de Alexia feat. Dj Project, Cronic, primește de asemenea aprecierea oamenilor și este în creștere pe toate platformele de online.

Trending