Connect with us

Health

Great.Doc: „După 3-4 zile vor cădea la pat, nu vor putea să respire.” Mesajul cu zeci de mii de distribuiri al unui medic român

Published

on

Un medic român, Adrian Nicula, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu un puternic impact emoțional, iar textul s-a viralizat cu o viteza uimitoare, asa cum scrie Great.Doc.

Adrian Nicula este medic anestezist și face zilnic naveta 150 de kilometri în fiecare zi pentru a-și face meseria: „Fiți responsabili! Dacă ve-ți plânge mai târziu nimic nu va mai conta.„, sunt numai câteva dintre cuvintele care i-au făcut pe oameni să distribuie textul în mediul online de peste 70 000 de ori, în scurt timp după ce acesta a fost făcut public.

Postarea a fost scrisă după ce medicul a ieșit din garda de noapte a spitalului din care lucrează. Textul este unul destul de dur, iar medicul încearcă pe cât posibil să le transmită oamenilor să ia situația actuală în serios și să nu mai trateze cu superficialitate virusul mortal care s-a răspândit atât de repede în întreaga lume.

Avertismentul doctorului este ferm: „Stai acasă„. Acesta chiar și-a persoanalizat mesajul cu ceea ce este în sufletul unui medic atunci când este pus să aleagă pe care dintre pacienți să îi salveaze. Cuvintele sale au avut o rezonanță mare în mediul online, iar oamenii au fost profund impresionați de vorbele sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending