Connect with us

News

Great.Doc: Cât timp va dura epidemia de Coronavirus?

Published

on

BBC a publicat astăzi o articol care încearcă să răspundă la cea mai arzătoare dilemă a Planetei – când se va termina epidemia de Coronavirus și în cât timp viața pământenilor va reveni la normal? GreatDoc.ro scrie ca in material. jurnalistul James Gallagher, corespondent specializat pe Sănătate se întreabă când ne vom putea relua viața normala?

În ciuda faptului că în lume numărul de îmbolnăviri va scădea, se pare că finalul acestei crize mondiale este departe de final. Este posibil ca efectele pe care impactul acestui virus îl are asupra populației să dispară abia în câțiva ani. Va trece mult timp până când valul va dispărea – posibil ani. Închiderea forțată a unor mari părți din societate nu este sustenabilă pe termen lung, pagubele economice și sociale ar fi catastrofale. – se arată în articolul publicat de BBC.

Ceea ce le trebuie țărilor este o strategie de exit, un mod de a ridica restricțiile și de a reintra în normal, însă virusul nu va dispărea. Dacă ridici restricțiile care țin virusul sub control, atunci cazurile de îmbolnăvire se întorc. E inevitabil! Este o provocare uriașă științifică și socială – se mai arată în articol.

Care sunt cele trei masuri prin care omenirea poate preveni pandemia, puteti citi pe GreatDoc.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending