Connect with us

News

Unde a petrecut Razvan Ciobanu inainte de accident

Published

on

Luni dimineata, vestea mortii creatorului de moda, Razvan Ciobanu, a cazut ca un fulger. Daca pana in acest moment nu exista un fir clar al evenimentelor, autoritatile declarand ca decesul a survenit in urma coliziunii autoturismului cu mai multi copaci, se pare ca inainte cu doar cateva ore de acest eveniment, Razvan Ciobanu a luat parte la o petrecere de zile mari pe litoral.

La mana creatorului de moda a fost gasita bratara de acces la festivalul Sunwaves, locul unde mii de tineri se distreaza pe muzica electornica la malul marii. Se pare ca acesta a plecat val vartej de la festival si si-ar fi dorit sa se intoarca in Bucuresti. (Citeste si: Primele declaratii ale iubitului lui Razvan Ciobanu)

Razvan Ciobanu

Conform Libertatea.ro, pana in acest moment nu se stie daca acesta a petrecut toata noaptea la Sunwaves pentru ca a fost gasit in zorii zilei de catre un fermier, iar din primele declaratii ale celor de la Ambulanta, cadavrul ar fi zacut cateva ore bune pe caldaram. In plus, autoturismul pe care creatorul de moda il conducea cu viteza nu era proprietatea lui, ci al iubitei unui prieten apropiat.

Trupul neinsufletit al creatorului de moda a ajuns deja la IML Constanta iar in cursul zilei de luni, 29 aprilie, medicii vor stabili cauzele mortii, dar si daca in sangele acestuia se afla substante interzise sau toxice.

Trending