Connect with us

News

Titi Aur: „Razvan Ciobanu avea viteza mare si nu purta centura de siguranta!”

Published

on

Titi Aur, instructor de conducere defensiva, a explicat la Digi 24 cum a fost posibil ca trupul creatorului de moda, Razvan Ciobanu, sa fie gasit in camp, langa autoturismul pe care-l conducea. (Citeste si: Ea este ultima persoana care l-a vazut pe Razvan Ciobanu in viata?)

„Cu siguranta a fost vorba de o viteza mare, pentru ca masina a lovit mai multe obstacole. De asemenea, cu siguranta, nu purta centura de siguranta, pentru ca altfel ar fi ramas in masina. La cum arata mașina, partea stanga oarecum intreaga, airbag-urile sarite, daca Răzvan purta centura, cu siguranta era acum in viata. De multe ori conducatorii auto cupleaza centura, dar prin spate, ca sa pacaleasca politistii si ca sa nu mai tiuie senzorul specific.

Titi Aur

In aceasta situatie insa, in cazul unui accident, centura se transforma in prastie si te arunca efectiv de pe scaun. Nu mai ai niciun control asupra masinii. In multe accidente, portiera se deschide si se inchide in timpul impactului, astfel incat pare ca nu aveai cum sa iesi din masina. Probabil asa s-au intamplat lucrurile si acum, cand trupul lui Razvan a fost gasit langa masina. Anchetatorii trebuie sa ia insa in calcul toate pistele, inclusiv aceea ca altcineva sa fi condus masina. Pentru ca partea stanga, aceea a soferului, este intreaga, e posibil ca aceasta a doua persoana sa fi iesit si sa fi plecat de la locul accidentului. E treaba anchetatorilor sa elimine toate aceste ipoteze. Ceea ce mi se pare mie suspect este ca masina s-a deplasat aproape un kilometru pe teren denivelat, dupa ce a iesit de pe carosabil”

Titi Aur, instructor de conducere defensiva


Trending