Connect with us

Media

Ea e ultima persoana care l-a vazut in viata pe Razvan Ciobanu?

Published

on

Moartea subita a creatorului de moda, Razvan Ciobanu, e inca invelita in mister. Daca sunt unele voci care exclud ideea unui accident, ultima persoana care l-a vazut in viata darama orice teorie a conspiratiei. (Citeste si: Unde a petrecut Razvan Ciobanu inainte de accident)

Iuliana Doroftei, una dintre castigatoarele show-ului Bravo, ai stil, a declrat luni ca s-a intalnit cu Razvan Ciobanu chiar inainte cu cateva ore inainte de cumplitul accident in care si-a pierdut viata.

Din declaratiile acesteia, reiese ca designerul era, intr-adevar, la festivalul Sunwaves, acolo unde era insotit de un prieten. Se pare ca Razvan Ciobanu nu si-a prea dorit sa ajunga pe litoral in acest weekend, dar ca la insistentele anturajului a acceptat sa mearga acolo. In plus, Iuliana a declarat presei ca isi planificase o intalnire cu Razvan la intoarcerea in Bucuresti, semn care darama speculatia conform careia artistul s-ar fi sinucis.

Razvan Ciobanu, luat cu forta la Sunwaves? Vezi ce zice Iuliana Doroftei

Sunt socata efectiv. M-a sunat mami de dimineata si mi-a spus. Nu-mi vine sa cred pentru ca m-am intalnit cu el la SunWaves, la mare, ieri… Nu ne mai vazuseram de ceva vreme si ne-am luat in brate, am vorbit. A zis ca e cu un prieten acolo si ca abia asteapta sa plece acasa, ca amicul respectiv l-a luat mai mult cu forta la eveniment. Imi zicea in rest ca e bine si ca ar vrea sa ne vedem, la Bucuresti. Nu imi vine sa cred pur si simplu

Iuliana Doroftei, castigatoare Bravo, ai stil. Sursa: Wowbiz.ro

Trending