Connect with us

News

Razvan Ciobanu nu s-a sinucis. Vezi ce spune Politia Romana.

Published

on

La mai bine de opt ore de la anuntul accidentului in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu, Politia Romana a remis presei un comunicat prin care a prezentat concluziile preliminare ale tragediei.

Din primele cercetari, a reiesit faptul ca designerul nu s-a sinucis, se afla singur in masina si nu purta centura de siguranta. In plus, in orele urmatoare autoritatile vor anunta daca Razvan Ciobanu se afla sub influenta unor bauturi alcoolice sau a altor substante. (Citeste si: Prima reactie a iubitului lui Razvan Ciobanu dupa aflarea vestii)

Politia Romana despre accidentul produs de Razvan Ciobanu: Se va stabili daca se afla sub influenta unor bauturi alcoolice sau a altor substante.

Mai jos gasiti pozitia integrala a Politie Romane:

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la accidentul rutier din data de 29 aprilie, ora 7.15, facem următoarele precizări: Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. 

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism. Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto. 

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. 

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. 

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate”

comunicat Politia Romana

Trending