Connect with us

News

Socant! Razvan Ciobanu nu era singur in masina?

Published

on

O noua ipoteza prinde contur in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Se pare ca in masina pe care acesta a condus-o in momentul accidentului s-au gasit o multime de elemente care ar putea scoate la iveala o informatie socanta: creatorul de moda nu ar fi fost singur in momentul accidentului. (Citeste si: Ea este ultima persoana care l-a vazut pe creatorul de moda?)

Cancan.ro aduce in evidenta o informatie uluitoare. In masina lui Razvan Ciobanu a fost gasita o carte de indentitate, ceea ce ar duce evident la teoria ca nu se afla singur in masina, asa cum s-a crezut initial la anuntulul tragediei.

Se pare ca autoritatile au descoperit ca buletinul gasit in masina ar apartine numitului I.C., nascut in 1980, din Bucuresti. La aceasta ora, anchetatorii incearca sa afle cine este aceasta persoana, daca se afla in masina cu creatorul de moda, daca si de ce a parasit locul accidentului, dar si in ce stare se afla respectivul in acest moment, el fiind singurul care ar putea oferi informatii relevante despre acest accident tragic.

Razvan Ciobanu si-a mintit familia!

Un membru al familiei creatorului a declarat luni dimineata ca acesta si-ar fi mintit familia: „Era plecat de trei zile, ne-a spus ca pleaca la Valcea. Ne-a mintit! Acum aflam ca, de fapt, a mers la un festival de muzica, in Mamaia, pentru ca avea la mana o bratara cu insemnele festivalului”, a declarat membrul familiei lui Razvan Ciobanu pentru cancan.ro. (Citeste si: Ce spune Marius, fostul iubit al creatorului de moda, dupa ce a aflat vestea mortii)

Trending