Connect with us

News

Unde a fost Razvan Ciobanu in noaptea accidentului? Prietenii spun ca a ajuns si la o petrecere privata.

Published

on

Noi informatii ies la iveala despre tragedia care a cutremurat industria mondena din Romania. Se pare ca Razvan Ciobanu ar fi plecat de la Sunwaves la o alta petrecere pe plaja, la Corbu. Pana in acest moment nu se stie alaturi de cine a fost, ce s-a intamplat acolo, dar si care era starea acestuia inainte de accident.

De ce a ales Razvan Ciobanu drumul spre Sacele?

Din primele informatii, Razvan Ciobanu ar fi trebuit sa se intoarca la Bucuresti din Mamaia Nord, insa in loc sa o ia pe A2, la Ovidiu, ar fi gresit drumul si a intrat pe DJ226, catre Sacele. Mara Banica, prietena acestuia, a lamurit misterul acestui drum de intoarcere spre Bucuresti.

Intr-o interventie telefonica la Antena Stars, Mara Banica a refacut firul evenimentelor de noaptea trecuta. Se pare ca dupa cateva ore petrecute la festivalul de muzica electronica, creatorul de moda a luat masina unei prietene si a plecat la Corbu, acolo unde se afla o alta gasca, la o alta petrecere. Nu se stie ce si daca l-a suparat ceva la acea petrecere, cert e ca a plecat val vartej si la scurt timp a murit.

Din spusele prietenei acestuia, deduminica seara, de la ora 21, creatorul de moda nu a mai fost online pe nicio retea de socializare, si se presupune in acest moment ca accidentul ar fi avut loc inainte de miezul noptii, ceea ce ridica si mai multe semne de intrebare: cum de nimeni nu l-a gasit pe parcursul noptii? De ce prietenii nu s-au panicat de faptul ca nu mai raspundea de ore bune? Dar si din ce cauza a plecat grabit de la ultima petrecere? (Citeste si: Primele declaratii ale iubitului lui Razvan Ciobanu)

Trending