Connect with us

Media

Cine e Aris Negoita? Pustiul de 8 ani de la Romanii au talent

Published

on

Internetul a explodat in urma cu cateva saptamani, atunci cand pe scena Romanii au talent a urcat Aris Negoita, un pusti de opt ani care a facut senzatie prin dans pe scena show-ului de la PRO TV. Momentul lui a ridicat publicul in picioare, iar Smiley si Pavel Bartos i-au oferit Golden Buzz-ul, butonul care-l trimite direct in semifinale. (citeste si: Cine este Marius Craciun, cel despre care se spune ca a castigat Ferma?)

Aris Negoita, legatura nestiuta cu Emil Rengle

Aris este un copil extrem de talentat care munceste ore intregi zilnic pentru a-si perfectiona dansul. Acesta a fost de curand protagonistul unui video pe care Emil Rengle, castigatorul Romanii au talent din 2018, l-a postat pe Youutbe. Se pare ca Aris merge des sa se antreneze cu Emil pe care-l considera mentorul lui.

Emil Rengle danseaza cu Aris Negoita

Aris Claudiu Gabriel Negoita are 8 ani si a inceput cursurile de dans la 5 ani. Nimeni din familia lui nu danseaza: mama sa este consultant wellness, iar tatal, wellness coach si antrenor personal, trainer fitness si autoaparare. In prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat si fotbal, a studiat pianul si este campion national la Informatica. Aris a fost intr-o tabara, cea mai importanta din Europa – FAIR PLAY DANCE – unde a castigat toate cursurile, gratuit, pentru urmatorul an. 

sursa: romaniiautalent.protv.ro

Trending