Connect with us

News

Cine este Marius Craciun, castigatorul Ferma?

Published

on

Presa vuieste de cateva zile ca reality-show-ul Ferma – Un nou inceput, de la PRO TV, va avea un final neasteptat. Daca toata lumea crede ca titlul de fermierului anului va ajunge la Catalin Morosanu, se pare ca realitatea este alta: in duelul final dintre Moro si Marius Craciun, acesta din urma castiga. (Citeste si: Cui au dat Smiley&Pavel Bartos Golden Buzz-ul?)

FERMA 2019. Cine este Marius Craciun?

Marius Craciun este un sportiv care si-a facut aparitia la televizor anul trecut in show-ul Ninja Warrior Romania. Practica judo de cativa ani, iar disciplina deprinsa de la acest sport l-a ajutat sa ajunga pana in finala Ninja Warrior.

„Munca nu ma sperie. Am avut multe job-uri astfel incat sa imi pot castiga painea si sa imi ajut familia. Daca voi castiga Ferma, vreau sa folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viata decenta, a mărturisit Marius pentru viva.ro

Marius Craciun: Vreau sa castig Ferma si sa platesc datoriile pentru a avea o viata mai linistita

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la FERMA și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită’, a declarat acesta.

„Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice”

Marius Craciun

Trending