Connect with us

News

Cuplurile cu probleme de fertilitate au ocazia sa primeasca opinii de specialitate de la Prof. Dr. Birol Vural, sambata, 2 martie

Published

on

Prof. Dr. Birol Vural, de la unul dintre cele mai mari centre medicale din Istanbul, vine pe 2 martie in Bucuresti pentru a le oferi o opinie avizata cuplurilor cu probleme de fertilitate. Intalnirile cu pacientii vor avea loc la hotel Novotel, iar programarile se pot face la numarul de telefon: 0723.224.923 sau 0731.565.187. Citeste si despre a doua opinie medicala.

Prof. Dr. Birol Vural, sambata, 2 martie

De-a lungul anilor, Turcia a devenit una dintre principalele destinatii de turism medical pentru problemele de fertilitate printre europenii si americanii care cauta metode de reproducere asistata.

Prin intermediul clinicilor de fertilitate recunoscute la nivel international si specialitatii in domeniul fertilizarii in vitro de inalta calificare, tratamentul de fertilitate din Turcia are rate de succes excelente.

Grupul de medici din Istanbul are o vasta experienta in fertilizarea in vitro. In plus, costurile procedurilor de FIV sunt semnificativ mai mici decat SUA sau UE si ofera, de asemenea, asistenta financiara pacientilor atunci cand se repeta incercarile nereusite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending