Connect with us

Muzica

MORANDI, succes international in peste 20 de tari!

Published

on

Cu sute de mii de ascultari pe platformele digitale si peste 20.000.000 de vizualizari pe YouTube, piesa „Kalinka” este deja un hit international regasit in top-urile si in playlist-urile de radio si televiziuni muzicale din peste 20 de tari, la nivel mondial. (Citeste si: Concertul lui Stefan Banica de la Sala Palatului e SOLD OUT. Vezi ce decizie de ultim moment a luat artistul!)

Romania, Turcia, Rusia, Maroc, Croatia, Germania, Ungaria, Israel, Polonia, Grecia, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Belarus, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka si Emiratele Arabe Unite sunt tarile in care piesa “Kalinka” este una dintre cele mai cautate melodii, datorita play-urilor de pe platformele digitale, radio, din magazine, cluburi, cafenele etc. Numarul total al cautarilor, care au adus piesa pe primele locuri pe Shazam, este de 300.000, iar cifrele impresionante continua si in topurile Apple Music, iTunes, Spotify.

Marius Moga si Randi le-au multumit fanilor din toata lumea printr-un video postat pe pagina oficiala de Instagram Morandi. Cei doi artisti lucreaza acum la urmatoarele single-uri Morandi si pregatesc lansarea unui nou album.

MORANDI a devenit cea mai bine vanduta trupa din Rusia

“Kalinka” este produsa de Randi, Marius Moga si Theea Miculescu, in studiourile Famous Production si DeMoga Music. Refrenul reprezinta o bucata din celebra piesa “Kalinka”, compusa in 1860 de scriitorul si compozitorul rus Ivan Larionov.
Morandi se numara printre primele proiecte muzicale romanesti care au cucerit piata internationala. In 2004 se lansa primul single, “Love Me”. La acel moment, fanii romani ai piesei credeau că Morandi este o trupă straina. Au urmat mai multe single-uri si 3 albume de succes care au cucerit radiourile si cluburile din peste 16 tari, sute de concerte, nenumărate premii nationale si internationale si turnee de promovare.

Morandi a devenit cea mai bine vanduta trupa din Rusia si una dintre cele mai de succes trupe din Europa de Est. Hit-ul Morandi – “Angels” a fost declarat ca fiind cea mai descarcata piesa din toate timpurile in Rusia si Ucraina si a adunat doar in Rusia peste 500 de mii de difuzari pe 122 de posturi de radio. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 în topurile din Romania, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ucraina si au fost difuzate in heavy-rotation in Egipt, Kazakhstan, Azerbaijan, Spania, Turcia, Italia, Grecia etc.

Please follow and like us:
20
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Asta e prima piesa AVICII lansata dupa moartea artistului - | LikeUs.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending