Connect with us

News

Ei sunt finalistii ASIA EXPRESS 2019!

Published

on

ASIA EXPRESS 2019. Romania. Afla in EXCLUSIVITATE care sunt cele doua echipa care ajung in finala show-ului ce va avea lansarea anul viitor, la Antena 1? Citeste si: Toma Cuzin risca 5 ani de inchisoare!

Antena 1 a anuntat inceperea filmarilor pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului ASIA EXPRESS, ce se va lansa la inceputul anului viitor. „Bianca Dragusanu si sora ei, Oana, Ruby si iubitul ei, Adrian, Jojo si Paul Ipate, CRBL si Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Serban Copot si Cosmin Selesi, Ana Morodan si Adrian Telespan, Cocuta si Bogdan Boanta, Anca Sigartau si fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express”  si au intrat in competitia ce le poate aduce 30.000 de Euro si titlul de castigatori ai celui mai tare show de aventură din România”, anuntau oficialii televiziunii in luna octombrie.

Ruby si Bogdan Boanta sunt finalisti!

LikeUs.ro a aflat ca prima echipa care a iesit din competiei este cea formata din Bianca Dragusanu si sora ei, Oana. Cele doua au rezistat doar cateva zile, fiind primele eliminate, iar pe langa prestatia slaba, se pare ca Bianca s-a declarat neputincioasa la un asemenea ritm de supravietuire, conditiile oferite fiind mult sub ceea ce e ea obisnuita sa traiasca. Aceleasi surse ne-au declarat ca Ruby impreuna cu iubitul ei, si Bogdan Boanta si Cocuta sunt cele doua echipe care au luptat foarte mult, care au reusit sa duca traseul pana aproape de capat si ajung pana in marea finala, iar in ultimul episod se vor lupta pentru cec-ul de 30.000 de euro.

ASIA EXPRESS 2019: Cine sunt castigatorii?

Ramai pe LikeUs.ro si afla primul care dintre cele doua echipe vor castiga reality show-ul care promite cea mai puternica experienta de viata, dar si cea mai intensa aventura.

Trending