Connect with us

Muzica

Matteo a creat isterie in ASIA cu o piesa lansata in 2013!

Published

on

Single-ul “Panama”, lansat in 2013 de Matteo, a devenit un fenomen in Asia anul acesta, generand o adevarata nebunie online. A strans pana acum peste 96 milioane de vizualizari pe canalul MediaPro Music – 60 milioane dintre ele fiind adunate in doar sase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai cautate si ascultate piese in Asia. (citeste si: Andra: „Plang de aceleasi doruri!”)

Multi artisti au cucerit de-a lungul timpului topurile muzicale, dar niciodata un videoclip nu a obtinut atat de multe vizualizari pe niciunul dintre canalele caselor de discuri din Romania.

Matteo – Panama, aproape 100 de milioane de vizualizari

 

Fenomenul ce a provocat acest succes si care l-a uluit chiar si pe artist se numeste “Panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulete in care danseaza pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat nastere in mediul online, iar asta a dus si la cresterea vizualizarilor piesei intr-un numar semnificativ.

Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la inceputul lunii februarie, cand a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. In cadrul show-ului, Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist, iar noi suntem siguri ca asta nu este ultima surpriza pe care o are pentru noi.

Trending