Connect with us

Lifestyle

Parul, o piesa dintr-un tablou. De vorba cu Aurelian Rash, colorist.

Published

on

Intalnirea cu el este o adevarata experienta de stil si pricepere. Aurelian Rash este colorist si hair stylist, practic joaca rolul magicianului care poate sa-ti dea fix culoarea pe care ti-o doresti la par. A lucrat pentru o multime de persoane publice, a fost implicat in proiecte de televiziune si a reusit in timp sa dezvolte o adevarata pasiune pentru culori si felul in care ar trebui sa le purtam. Aurelian ne-a vorbit despre proiectele in care a fost implicat pana acum, dar si despre cum arata intalnirile lui cu clientii care-si doresc o anumita culoare la par.

In ce proiecte ai fost implicat pana in acest moment?
De-a lungul timpului am lucrat pentru cateva proiecte de televiziune. „Frumusete pe muchie de cutit” a fost un proiect foarte drag mie si echipei de atunci. De asemenea, si serialele „Regina”, „State de Romania”, „Ingerasii” sau „Inima de tigan”. Atunci am cunoscut oameni extraordinari si am avut ocazia sa ma dezvolt atat personal, cat si profesional. Am lucrat si cu reviste de beauty, pentru diverse pictoriale, dar am fost implicat si in proiecte independente, doar ca, dupa cum stim, munca in salon ne ocupa foarte mult timp, mai ales daca ne dorim sa facem totul la standarde cat mai inalte. 

Cum e viata ta in afara de munca de la salon si cursurile la care participi?
Sa zic in aceasta ordine: familie, prieteni, filme, meciuri de fotbal si somn. 

Aurelian Rash: Primul contact pe care-l am este, de fapt, contactul cu stilul clientului!

Care sunt cursurile la care participi an de an si ce plus aduc ele pt tine?
Acum ma pregatesc alaturi de un brand cu renume in coloristica, cu formatori foarte buni la nivel international. Mai sunt seminarii si stagii importante, in primavara la Bologna si in toamna la Londra. 

De ce ar trebui sa te aleaga pe tine un client/ clienta? Ce ai in plus fata de ceilalti hairstilisti?
Intrebare este prin comparatie si m-am educat sa ma compar doar cu mine cel de acum 1 an sau 6 luni. Asa ca voi spune cum procedez eu cand ma intalnesc cu un client nou. Primul contact pe care-l am este, de fapt, contactul cu stilul lui. Nu vad parul, este prins in coada de cele mai multe ori, asa ca felul in care este imbracata, accesorizata, cum se comporta si cat de natural este machiata imi indica si modul in care pot crea o culoare de par personalizata, unica.

De exemplu, daca intalnesc o clienta eleganta, atenta la detalii, usor accesorizata si foarte natural machiata, creez o culoare de par cat mai naturala, ce ar cuprinde nuante de brown, nude, caramel, sandy, gold cooper. Cum le amestec prin par, asta-i secretul meu. 🙂

La polul opus avem o clienta colorata, in haine, accesorii multe, genti, un stil dinamic. Aici vom lucra cu nuante sau in combinatie de nuante mai indraznete. Vezi, ce vreau de fapt sa fac este sa completez tabloul cu aceea piesa care lipseste. Parul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending