Connect with us

Muzica

EXCLUSIV! Ce artist international ar putea canta la Cerbul de Aur?

Published

on

E forfota mare in aceste zile in Televiziunea Romana. Pentru a celebra 100 de ani de la Marea Unire, postul public a pregatit cateva proiecte speciale printre care si Cerbul de Aur. Dupa aproape 10 ani se incearca resuscitarea celui mai mare festival international de muzica organizat in tara noastra. (Citeste si: Smiley are cea mai difuzata piesa a anului!)

Pentru a sublinia si mai bine grandoarea acestui eveniment, organizatorii vor avea pe maini un buget imens care le va permite sa aduca pe scena, in recital, si un artist international. Din informatiile noastre, se pare ca agentii cantaretului Ed Sheeran au fost contactati pentru a furniza mai multe informatii despre agenda artistului in perioada august – septembrie, dar si pentru a afla care ar fi conditiile in care acesta ar accepta sa sustina un recital in Piata Sfatului din Brasov.

”Prima optiune pentru recitalul de la Cerbul de Aur a fost Ed Sheeran, insa sansele ca el sa vina in Romania anul acesta sunt foarte mici din cauza onorariului pe care-l cere si care este mult peste bugetul alocat festivalului”, ne-au declarat surse din interiorul Televiziunii Romane.

In acest moment discutiile cu echipa britanicului sunt inghetate si se pare ca avanseaza pentru un alt artist international, dar care are un onorariu mult mai mic. Stai cu ochii pe LikeUs.ro si afla primul despre cine este vorba!

Despre Cerbul de Aur

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.
De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Please follow and like us:
20
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending