Connect with us

Muzica

Smiley are cea mai difuzata piesa a anului!

Published

on

Smiley e pe VALs! Artistul doboara record dupa record si se mentine pe primul loc in topurile radio cu piesa “Vals”, de peste 13 saptamani. (Citeste si: AMI si Tostogan’s SUNT BINE)

Lansata la finalul lui 2017, „Vals”, penultimul single din seria celor 10 confesiuni muzicale pe care artistul le-a oferit fanilor in cadrul proiectului aniversar #Smiley10, a devenit cea mai difuzata piesa la radio, conform Media Forest, cu peste 3.800 de play-uri si peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Smiley, la finalul proiectului Smiley10

La inceputul acestui an, el le-a facut fanilor sai o noua surpriza si, impreuna cu Feli, a realizat un duet emotionant: o varianta speciala a piesei „Vals”, ce a depasit deja 21 de milioane de vizualizari pe YouTube. Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie 2017 cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie.

Aceasta a fost urmata de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 54 de milioane pana in prezent.

“Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea”, „Ce ma fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” si “O poveste” au completat lista de piese lansate in cele zece luni ale proiectului #Smiley10.

Trending