Connect with us

Muzica

Smiley valseaza in topurile romanesti de radio

Published

on

Smiley se afla pe locul 1 in topul difuzarilor la radiourile din Romania, de trei saptamani consecutiv, cu piesa „Vals”. Desi este o piesa diferita de trendurile din muzica actuala, aceasta se afla in top 10 de sase saptamani, cu peste 3000 de difuzari de la inceputul anului. Citeste si: Mira canta despre cum a reusit sa uite de „el”!

„Sunt surprins si recunoscator pentru atata apreciere! <> este o piesa diferita de ce se difuzeaza acum pe radio; cu toate astea, reactiile oamenilor au fost extraordinare. Mi-am dorit ca prin aceasta piesa sa repun in valoare un gen caruia nu ii se acorda atentia pe care o merita si ma bucur mult ca am reusit”, povesteste incantat Smiley.

Smiley: „Sunt surprins si recunoscator!”

Si acum, la 4 luni de la lansarea piesei, artistul primeste zeci de mesaje de la cupluri de indragostiti, in care este felicitat si anuntat ca melodia lui a devenit „noul vals” al mirilor. Artistul a lansat si un duet cu Feli, pe aceeasi piesa. Valsul cantat cu Feli este difuzat in acelasi timp cu varianta originala. Si videoclipul piesei a fost apreciat de fanii lui Smiley, „Vals” avand -peste 26 de milioane de vizualizari in patru luni de la lansare.

Piesa „Vals” va putea fi ascultata si in concertul pe care Smiley il pregateste, pe 2 iunie, la Arenele Romane.

 

Trending