Connect with us

Media

Schimbare la EXATLON! Showul va fi difuzat 7 zile din 7!

Published

on

EXCLUSIV! Schimbare la EXATLON! Showul va fi difuzat 7 zile din 7!

Exatlon Romania este de departe cel mai neasteptat show pe care Kanal D il are in grila, iar daca publicul acestei televiziuni a fost obisnuit de-a lungul anilor cu telenovele turcesti, iata ca sportul si anduranta sunt elementele care-i tin pe romani in fata micilor ecrane, chiar intr-un numar neasteptat de mare. Exatlon Romania a debutat pe micile ecrane la inceputul acestui an si succesul nesperat i-a facut pe producatorii romani sa ia in calcul modificarea frecventei cu care va fi difuzat concursul. In Kanal D se vorbeste de ceva timp despre faptul ca in scurt timp emisiunea va fi difuzata zilnic, nu de cinci ori, asa cum se intampla in acest moment.

„Cel mai probabil din aprilie, Exatlon-ul va fi difuzat zilnic, de luni pana duminica, de la 19:45, si o sa acopere zona de prime-time a televiziunii. Faptul ca milioane de romani se uita la aceasta competitie, dar si faptul ca de foarte multe ori sunt pe locul intai, ii face pe cei din managementul Kanal D sa forteze difuzarea acestui show in fiecare zi. Ce-i drept, sunt si ei constienti de faptul ca oamenii ar putea ajunge la saturatie vazand zi de zi acelasi lucru”, ne-au marturisit sursele noastre din Kanal D.

Exatlon Romania: In curand, alte informatii EXCLUSIVE despre show si concurenti!

Daca esti fanul acestui format, daca ii urmaresti cu sufletul la gura, te rugam sa ne lasi in comentarii parerea ta despre aceasta schimbare, dar si ce alte informatii despre aceasta emisiune ai vrea sa afli? Urmareste-ne pe Facebook (fb.com/likeus.ro) si vei afla primul detalii nestiute despre acest show, dar si despre concurentii lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending