Connect with us

Muzica

J Balvin a furat piesa lui Sean Paul! O romanca este implicata in SCANDAL!

Published

on

J Balvin a intrat un scandal de toata frumusetea dupa ce noul sau single, „Machika”, pare ca a fost un track promis lui Sean Paul. Toata povestea a aparut pe a1.ro, asta dupa ce in toata galceava este implicata si o artista din Romania, Seeya.

„Artista SEEYA, cunoscută pentru hitul ”Chocolata”, care a adunat peste 50.000.000 de vizualizări, a perfectat o colaborare cu faimosul Sean Paul, ”Machina”. A tras partea ei de video, a trimis totul în SUA, dar cineva de la studioul de acolo i-a ”transmis” melodia lui J. Balvin, care i-a spus ”Machika” și a aruncat-o pe piață. Fără să știe ce cântă, băiatul cu ”Tranquilla”, țipă în noul său hit ”Seeya, Seeya”…

J Balvin i-a suflat hitul romancei?

Povestea, la început, e simplă, se complică de la mijloc încolo. Seeya vorbește cu cei de la casa de producție a faimosului Sean Paul. Se bate palma, melodia, intitulată ”Machina” place jamaicanului, se dă drumul la treabă. La începutul anului trecut se stabilește totul: Seeya merge în Azerbaidjan, pentru a trage clipul, care o costă ceva, Sean Paul așteaptă imaginile, spre a înregistra și partea lui. Apoi, totul se montează și melodia e cam gata. Trec 365 de zile. Nimic! Nicio veste!

J Balvin – Machika vs Seeya feat. Sean Paul – Machina

Apoi, pe 18 ianuarie 2017, canalul oficial al columbianului lansează ”Machika”, un ”parteneriat” cu Jeon și Anitta, care adună, până la această oră, 70.000.000 de vizualizări. Sunt modificate doar câteva semitonuri față de ”Machina”, dar la versuri nici măcar nu se umblă. Fără să știe ce cântă, Balvin urlă, la început, ”Seeya, Seeya”, vorbe pe care românca le rostea la început. Ce s-a petrecut?

După ce a primit muzica și versurile melodiei, un băiat din anturajul studioului lui Sean Paul, l-a sunat pe Balvin. Acesta a ascultat bucata, i-a plăcut, a întrebat de unde provine. I s-a spus că de la studioul cântărețului jamaican și…sănătate. Balvin a tras piesa, care, în mai puțin de o lună de zile a ”rupt” pe rețelele de socializare, iar ”Seeya” a rămas doar cu strigătul din melodie.”, apare in articolul de pe a1.ro

Mai jos aveti cele doua piese incriminate. Machika vs Machina!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending