Connect with us

News

Oprah si Reese Witherspoon retusate prost pe coperta Vanity Fair

Published

on

Oprah Winfrey si Reese Witherspoon sunt tinta glumelor din social media in aceste zile. Totul a plecat de la coperta celui mai asteptat numar Vanity Fair, editia Hollywood, unde cele doua au fost retusate prost. Asa se face ca Oprah apare intr-un cadru avand trei maini, iar actrita americana cu trei picioare. (Citeste si: Soc! Cum arata Irina Rimes inainte de divort!)

Pe coperta Vanity Fair Hollywood apar Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, redactorul sef al Vanity Fair, Graydon Carter, si Robert De Niro.

„Ei bine, cred ca toata lumea stie acum ca am trei picioare. Sper ca ma veti accepta pentru cine sunt!”, a glumit Reese Witherspoon pe pagina ei de Twitter, iar la putin timp Oprah a continuat gluma spunand un alt adevar dureros pentru celebra publicatie: „Accept cel de-al treilea picior al tau, cum stiu ca tu accepti ce-a de-a treia mana a mea”. 

James Franco decupat de pe coperta Vanity Fair

Si daca asta n-ar fi fost de ajuns pentru celebra revista americana, in presa au aparut informatii conform carora actorul James Franco a fost decupat de pe coperta, asta in urma acuzatiilor de hartuire sexuala. In varsta de 39 de ani, starul a participat la sedinta foto a celebrei Annie Leibovitz, fiind intervievat si pentru o editia speciala a revistei dedicata industriei cinematice.

Please follow and like us:
20
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Solista trupei The Cranberries, Dolores ORiordan a murit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending