Connect with us

Media

Iulia Albu a fost exlusa de la masa juratilor „Bravo, ai stil!” – EXCLUSIV

Published

on

Iulia Albu a fost exlusa de la masa juratilor „Bravo, ai stil!”. Aceasta este informatia EXCLUSIVA care a ajuns la noi astazi, inainte cu doar o zi de lansarea noului (si cel mai probabil – ultimul) sezon al show-ului de moda. Chiar daca la momentul lansarii emisiunii, Kanal D a mizat pe incisivitatea Iuliei Albu, cunoscuta pentru discursurile acide, se pare ca in acest moment se incearca reducerea ei la tacere. Asa se face ca in noul sezon BAS – All Stars, Iulia a fost scoasa de la masa juratilor si pusa pe scaunul lui Razvan Ciobanu, in locul ei stand acum Catalin Botezatu. Din cate se pare, aceasta miscare vine dupa trei sezoane in care echipa de productie a incercat sa ii explice ca telespectatorii o apreciaza pentru felul acid de a spune lucrurile si mai putin pentru atitudinea pretioasa pe care aceasta si-a luat-o in ultimul timp.

„Iulia Albu sta acum in locul lui Razvan Ciobanu!”

„Iulia sta acum in locul lui Razvan Ciobanu si cel mai probabil daca el nu se retragea din concurs, ea era scoasa din schema anul acesta. Producatorii turci au incercat sa ii explice ca trebuie sa fie mai incisiva pentru a da culoare show-ului, insa ea nu vrea sa inteleaga. Situatia asta e precum un butoi de pulbere care sta sa explodeze in orice moment, daca o sa mai existe un nou sezon, Iulia o sa fie exclusa din show”, ne-a declarat o sursa din apropierea Iuliei Albu.

Cine castiga Bravo, ai stil! – All Stars?

Anul acesta, Kanal D a reinventat putin show-ul BAS aducand in competitie cele mai bune concurente din sezoanele trecute, dar si cele trei castigatoare de pana acum. Au intrat in concurs: Emiliana, Iuliana, Beatrice, Marisa, Otilia, Irina, Denisa, Larisa, Silvia, Alina si Andreea. Pe culoarele Kanal D circula deja zvonuri conform carora anul acesta Denisa Potecaru, marea perdanta a sezonului doi, ar urma sa castige sezonul celor mai bune concurente BAS.

SURSA foto: Apropo TV

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Uite cum a fost la filmarile clipului "Machika" - J Balvin, Anitta & Jeon

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending