Connect with us

News

SOC! Cum arata Irina Rimes inainte de divort!

Published

on

Irina Rimes este una dintre prezentele care a reusit sa atraga atentia in ultima perioada. Piesele ei au ajuns repede la sufletele ascultatorilor, dar putini dintre fanii ei stiu cum arata artista inainte de a se lansa in Romania. Mai mult, desi imaginea ei este foarte young, iar multa lume crede ca nu are mai mult de 18 ani, basarabeanca a bifat pana acum si un mariaj esuat. (Citeste si: Dorian Popa este ghinionist!)

Cum arata Irina Rimes inainte de lansarea in Romania

Pe Youtube circula o serie de video-uri care o arata pe Irina Rimes in perioada in care era inscrisa la un concurs de talente din Republica Moldova. Cu suvite roscate si cateva kilograme in plus, basarabeanca este pur si simplu de ne recunoscut. Se pare ca echipa ei din Romania si-a dorit sa o intinereasca si sa o pozitioneze intr-o zona mai fresh. Acum cu greu ii mai da cineva 26 de ani.

El este barbatul cu care s-a casatorit si despre care canta

Irina a bifat pana la 26 de ani si o vizita la ofiterul starii civile. Artista a fost casatorita cu Andi Banica, cel care i-a compus si primul single, Visele. Daca despre relatia celor doi nu se stiu foarte multe lucruri pentru ca refuza sa vorbeasca despre acest subiect, noi am aflat ca de curand Irina a acceptat sa joaca in videoclipul fostului sot.

A avut o relatie cu Killa Fonic care s-a incheiat de curand

Si daca in ultimul timp a declarat public ca si-a gasit linistea sufleteasca, iar in prezent exista in viata ei un barbat despre care crede ca e sufletul ei pereche, noi am aflat ca si aceasta relatia s-a incheiat. Da! Irina Rimes si Killa Fonic nu mai formeaza un cuplu.

Please follow and like us:
20
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Oprah si Reese Witherspoon retusate prost pe coperta Vanity Fair

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending