Connect with us

Muzica

JO, piesa noua: „Stinge-mi luna”

Published

on

Jo & Randi

‘ Stinge-mi luna ‘ este cea mai noua melodie lansata de Jo azi. Lansarea oficiala a avut loc pe 29 august, atunci cand Jo si-a sarbatorit ziua alaturi de prieteni, familie si oameni din media. Inainte de tort, aceasta le-a “servit” in premiera celor dragi cel mai nou single. Piesa este deja disponibila pe platformele de streaming si download.  (Citeste si: A inceput un nou sezon Vocea Romaniei)

Muzica este compusa de Serban Cazan, Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka, Theea Miculescu, iar textul este scris de Serban Cazan si Theea Miculescu. Jo a cantat live la petrecerea de ziua ei. Artista a interpretat cele mai de succes piese ale sale, printre care “Cu un picior in rai”, „Ma intreaba inima” si „Pana vara viitoare”, alaturi de Randi.

La Multi Ani, Jo!

“A fost o seara in care am petrecut frumos alaturi de prietenii mei, familia mea si familia muzicala – Famous Production & Cat Music! Ei sunt oamenii care m-au ajutat sa colorez primii 23 de ani din viata intr-un tablou cu nuante intense si tot ei sunt primii care au avut ocazia sa asculte viitorul meu single – #StingeMiLuna – o piesa in care imi cant sufletul si pe care abia astept sa o ascultati si voi integral! Multumesc tuturor pentru urari! Va iubesc!”, declara Jo.

Printre vedetele prezente la petrecere s-au numarat Lidia Buble, DJ Sava, Noaptea Tarziu, Christian D, Lino Golden, Mario Fresh, Irina Rimes, Kamara, Randi, BRomania, Serban Cazan, Nicol e Cherry, Nicoleta Nuca, Dorian Popa, George Hora, Ioana Ignat si Edward Sanda.

Please follow and like us:
20

Trending