Connect with us

Media

Incepe Vocea Romaniei!

Published

on

Vocea RomanieiAstazi, de la 20:30!

Sezonul 7 Vocea Romaniei incepe azi la ProTV! De la 20:30, il puteti urmari pe Adrian Despot in rolul de jurat. Concurentii sunt pregatiti sa impresioneze si nu se tem sa dea totul pe scena. Tudor, Smiley, Lori si Despot  vor realiza vineri un moment electrizant, plin de energie si foarte mult umor. (Citeste si: Ruby a fost la un pas sa fie arestata)

Nu va lipsi nici iubirea din prima editie Vocea României. Un concurent indragostit va fi incurajat de catre iubita lui intr-un mod special atat in culise, cat si pe scena. Cei doi isi vor face declaratii pline de patos, iar antrenorii le vor urma exemplul si vor incepe un sir de imbratisari.

Antrenorii vor ramane fara cuvinte in fata unui concurent cu o voce formidabila. ”Esti tare… esti foarte tare. Cred ca este unul dintre momentele alea de la Vocea Romaniei in care-i spui unui moment ca e cat o finala. Ai fost stare de la un cap la altul.”, ii va spune Tudor, vizibil emotionat.

”Eu am apasat butonul, m-am intors, si in momentul ala mi-am dat seama ca am uitat tot ce as fi vrut sa-ti spun in momentul in care te-am vazut. Dar daca Tudor a spus despre tine ca esti o scorpie… acum mi-e putin frica.”, ii va spune Despot unei concurente, in timp ce Smiley, uimit de o alta reprezentatie, va spune: ”Eram siderat!!! Ba, esti prost?! Serios??? Heeei, hei, sunt si eu aici! Nici nu m-a vazut! Am zis sa nu ma bag peste momentul asta emotionant. M-am emotionat si eu, m-am emotionat serios. Si n-am mai apucat sa zic nimic.”.

Ramane sa ne uitam impreuna in seara aceasta si vom afla cine va avea norocul sa-si aduca in echipa cele mai bune voci.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Trending