Connect with us

Muzica

Ruby, la un pas de inchisoare!

Published

on

Ruby Adevar sau minciuna

Ruby a lansat melodia “ Adevar sau minciuna ”, o piesa de dragoste cu influente reggae. Videoclipul single-ului este unul alb-negru, retro, cu o stare in care domina eleganta si in care o vedem pe Ruby intr-un rol plin de sex-appeal. Roman Burlaca este cel care a regizat videoclipul. Acesta este filmat in Taormina si Castelmola (Sicilia) in timpul Summitului G7 din luna mai. (Citeste si: A inceput Vocea Romaniei)

Ruby: „Era sa fim arestati eu si intreaga echipa, pentru ca actorul care a jucat in clip a avut o scena in care trebuia sa se arunce in mare”

„Sunt foarte bucuroasa ca lansez inca o poveste frumoasa scrisa si compusa de Papu si Vladut de la trupa Zero si pusa atat de frumos in imagini de catre Roman Burlaca si George Secrieru. Din primele secunde in care am ascultat-o, am simtit ca «Adevar sau minciuna» este pentru mine si ca trebuie sa o lansez in cel mai scurt timp. Filmarile clipului au avut loc pe Isola Bella si au fost condimentate de fel si fel de surprize.

Printre altele, era sa fim arestati eu si intreaga echipa, pentru ca actorul care a jucat in clip a avut o scena in care trebuia sa se arunce in mare. Lucru interzis pentru ca apa era de maximum 50 centimetri in zona respectiva. Am negociat foarte mult libertatea noastra, iar situatia respectiva a durat vreo doua-trei ore. Sunt fericita si recunoscatoare ca sunt inconjurata de profesionisti care fac toate greutatile sa para o joaca”, a declarat Ruby.

Ruby s-a distrat copios la filmarile clipului.

“Nu ma asteptam sa fac pentru prima oara scuba diving, cu atat mai mult imediat dupa filmarea unui clip. A fost cu mult mai usor si mai placut decat mi-as fi imaginat si abia astept sa repet experienta”.

Please follow and like us:
20

Trending