Connect with us

Muzica

MIRA lanseaza o super piesa: „Uit de tine”

Published

on

„ Uit de tine ” se numeste cel mai nou single semnat MIRA. Daca va intrebati de unde o stim pe MIRA, ea si-a facut aparitia in lumea muzicii in 2012. Ea a aparut atunci alaturi de DJ Marc Ryan si tot in acelasi an a participat la show-ul „Vocea Romaniei”, in echipa lui Marius Moga. (Citeste si: Jon Baiat Bun are un nou single)

«Uit de tine» este o melodie la care am contribuit cu sufletul. Impreuna cu Theea si Madalin Rosioru, carora le multumesc, am construit aceasta piesa care pentru mine are o mare incarcatura. M-am inspirat din experiente de viata prin care trecem cu totii, la un moment dat”, marturiseste MIRA.

Mira, despre videoclipul piesei: „Se desfasoara pe doua planuri, atunci cand suntem impreuna si atunci cand suntem despartiti…”

„Am filmat in mai multe locuri, inclusiv intr-o statie de autobuz sau pe o plaja, astfel incat sa putem surprinde si la nivel vizual cele doua planuri ale povestii. Ideea pe care am mers e oarecum universala: personajul se imbata cu amintiri dintr-o relatie trecuta si refuza sau nu se poate concentra pe prezent.”, a declarat SAN, regizorul clipului despre videoclipul piesei.

„Ii multumesc lui SAN pentru ca m-a ajutat sa conturez si mai bine intreaga poveste a piesei, care se desfasoara pe doua planuri, atunci cand suntem impreuna si atunci cand suntem despartiti, dar tot cu el in minte si in inima.”, spune MIRA.

In 2013, MIRA a inceput o colaborare cu Allexino, cu care a lansat piesele ”Loving You” si ”In Love”. Alte proiecte la care a participat: „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani”, o colaborare cu Corina si Skizzo Skillz.

Piesa este o co-productie Global Records si CAT Music.

Please follow and like us:
20

Trending