Connect with us

Muzica

Jon Baiat Bun canta „Din suflet pentru suflete”

Published

on

Jon Baiat Bun lanseaza alaturi de Mario Fresh melodia “ Din suflet pentru suflete ”. Muzica este compusa de catre Alexandru Bittman si cei doi artisti, iar versurile sunt scrise de Jon Baiat Bun.

“Primul single pe care il lansez de pe cel de-al doilea volum al albumului «Romanu’ Ion» este «Din suflet pentru suflete». Piesa este o colaborare cu Mario Fresh, artist care s-a maturizat din toate punctele de vedere. Daca o veti asculta, va veti da seama de acest lucru. E un single creat din suflet pentru toate sufletele”, declara Jon Baiat Bun. (Citeste si: Ruby a lansat o super piesa)

Jon Baiat Bun: „Daca o veti asculta…

“Asteptam nerabdator aceasta colaborare cu Jon Baiat Bun, colegul meu de la Golden Boy Society. Il apreciez foarte mult, iar muzica pe care o transmite este reala si totodata din suflet”, adauga Mario Fresh.

Albumul ”Romanu’ Ion” a fost inceput in 2014 si este format din doua volume. Primul volum, “Blestemul viciului”, contine 12 piese si a fost lansat integral dupa prezentarea clipului “S.R.L.-ul  lu’ Jon”. Pana in prezent, Jon Baiat Bun a lansat piese precum “Proiarba” (ft. Rashid), “Baiat Bun” (ft. Don Baxter & Alex Velea), “Baiat Rau” (ft. Alex Velea), “Mutre Vechi” (ft. Cabron).

Please follow and like us:
20

Trending