Connect with us

Film

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson sunt rivali şi parteneri în comedia sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”, din 1 septembrie la cinema

Published

on

Un cuplu neaşteptat, o asociere explozivă de talent şi chimie, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie în comedia care a cucerit box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”. (Citeste si: Adelina Pestritu si CRBL dubleaza voci in „Goana dupa Alune 2”)

Distribuţia filmului este una excepţională şi graţie actorilor Salma Hayek şi Gary Oldman, două veritabile simboluri ale Hollywood-ului, care alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, de o poveste care abundă în scene de acţiune şi cele mai amuzante schimburi de replici, formează atuurile care promit să poziţioneze ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” în liga experienţelor cinematografice de neratat.

Ryan Reynolds: „Am avut multe momente în care pur şi simplu ne-am jucat”

Despre cum au colaborat cei doi actori principali în timpul filmărilor, Ryan Reynolds a declarat:

,,Eu şi Sam am avut multe momente în care pur şi simplu ne-am jucat, iar asta a contribuit foarte mult la sudarea relaţiei dintre cele două personaje. Sam este atât de bun pe partea de improvizaţie, se descurcă în orice situaţie şi pot pune spune că avem în comun partea aceasta, aşa că pentru noi a fost totul foarte distractiv. Am avut o chimie aparte.”, a concluzionat Reynolds.

„Hitman’s Bodyguard: Care pe care”, în premieră în cinematografele din ţară pe 1 septembrie

Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson). Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sangeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek întregeşte distribuţia în rolul letalei soţii a lui Jackson.

O comedie distribuită de Vertical Entertainment, „Hitman’s Bodyguard: Care pe care” vine în premieră în cinematografele din ţară pe 1 septembrie.

Trending