Connect with us

Muzica

DJ Sava, premiat in Kazahstan

Published

on

Dj Sava, unul dintre cei mai importanti DJ din Romania, a participat weekendul trecut la „Astana Dausy Music Awards“, cel mai mare festival muzical din Kazahstan. (Citeste si: Mihail recunoaste ca s-a inspirat. Vezi cum raspunde acuzatiilor de plagiat!)

Evenimentul i-a adus alaturi pe artistii care au cucerit topurile muzicale din regiune, iar DJ Sava s-a aflat pe aceeasi scena cu nume ca Willy William, Arilena Ara, Arash, Oceana si Kadebostany.
DJ Sava a interpretat impreuna cu Irina Rimes single-ul „I loved you“, dupa care artistul a primit din partea organizatorilor un trofeu ce i-a fost inmanat de cel mai cunoscut regizor de film din Kazahstan.

„Trofeul a fost acordat tuturor artistilor care au urcat pe scena ca invitati speciali. L-am primit pentru ca piesa «I loved you» este in topurile radio si TV. Ma bucur enorm ca muzica mea este apreciata in aceasta zona“, a spus DJ Sava.

DJ Sava a reusit de-a lungul timpului sa cucereasca topurile nationale si internationale cu toate single-urile lansate. Printre piesele de succes ale artistului, care au milioane de vizualizari pe YouTube, se regasesc: „Love in Dubai“ feat. Faydee (47 de milioane), „Aroma“ feat. Raluka (22 de milioane), „Dulce amar“ feat. Alina Eremia & What’s Up (19 milioane), „Aer“ feat. Raluka & Connect-R (15 milioane) si „I loved you“ feat. Irina Rimes (14 milioane).

Trending