Connect with us

News

Kendrick Lamar este marele castigator al premiilor MTV Video Music Awards 2017

Published

on

Prestatia lui Kendrick Lamar din cadrul galei VMA 2017 a avut la baza un moment socant si electrizant, motivand pe deplin premiile primite in cadrul MTV VMAs 2017. Flow-ul impecabil al rapperului si mesajul puternic al single-ului au fost insotite de elemente vizuale, lasere, samurai in flacari si cascadorii periculoase, ce au tinut audienta cu sufletul la gura. Momentul artistului nu a fost altceva decat o demonstratie de forta, talent si energie, calitati pe care Kendrick Lamar le are si le exploateza. (Citeste si: Mihail recunoaste ca s-a inspirat! Vezi ce spune despre acuzatiile de plagiat)

Kendrick Lamar – Damn, al patrulea album al artistului

Artistul a dominat detasat gala MTV Video Music Awards 2017 si a castigat un numar impresionant de premii pentru single-ul Humble – Best Hip Hop Award si pentru videoclipul piesei – Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.

Humble, single-ul prin care Lamar a ajuns sa domine gala MTV VMA 2017, este extras de pe cel de-al patrulea album de studio “DAMN.”, pe care mai gasim si piese ca “DNA” sau “Loyality” (featuring Rihanna). Albumul a fost lansat pe 14 aprilie 2017, prin Interscorpe Records si a debutat pe prima pozitie in topul US Billboard 200. De atunci, albumul lui Kendrick Lamar continua sa se bucure de un val imens de popularitate si a castigat numeroase discuri de platina.

Albumul “Damn.” este disponibil online: https://UMR.lnk.to/665iwPR

Please follow and like us:
20
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending