Connect with us

Muzica

DJ Sava, pe aceeasi scena cu Willy William si Arilena Ara

Published

on

DJ Sava, unul dintre cei mai importanti DJ din Romania, a fost invitat sa participe in acest weekend la cel mai mare festival muzical din Kazahstan. Artistul va urca pe scena „Astana Dausy Music Awards“ alaturi de Irina Rimes, iar cei doi vor interpreta piesa „I loved you“. (Citeste si: Mihail recunoaste ca s-a inspirat. Vezi ce spune despre acuzatiile de plagiat!)

Dj Sava, prezent la cel mai mare festival din Kazahstan

Dj Sava; „Sunt bucuros ca am fost invitat la «Astana Dausy Music Awards» si ca piesa mea «I loved you», interpretata alaturi de Irina Rimes, este ascultata in Kazahstan“.

Artistul va urca pe scena alaturi de nume care au cucerit topurile mondiale in aceasta vara, precum Willy William si Arilena Ara.

Despre Dj Sava

Sava a reusit de-a lungul timpului sa cucereasca topurile nationale si internationale cu toate single-urile lansate. Printre piesele de succes ale artistului, care au milioane de vizualizari pe YouTube, se regasesc: „Love in Dubai“ feat. Faydee (47 de milioane), „Aroma“ feat. Raluka (22 de milioane), „Dulce amar“ feat. Alina Eremia & What’s Up (19 milioane), „Aer“ feat. Raluka & Connect-R (15 milioane) si „I loved you“ feat. Irina Rimes (14 milioane).

Trending