Connect with us

Film

Game of Thrones: SPOILERE pentru ultimul episod din acest sezon

Published

on

Game of Thrones 2017. Producătorii serialului fenomen ”Game of Thrones” (trad. Urzeala tronurilor) s-au străduit an de an ca publicul să nu aibă acces la informații legate de noile sezoane, în special pentru că au terminat de ceva timp materialul publicat de autorul George RR Martin. Însă, detaliile despre cel mai nou sezon au început să apară încă de anul trecut. (Citeste si: Filmul saptamanii: Goana dupa alune 2)

Un utilizator al platformei Reddit a compilat toate informațiile în ordine cronologică pentru sezonul 7 înainte de premieră. Puteți găsi mai jos toate spoilerele care, în teorie, ar trebui să se întâmple în ultimul episod – The Dragon and the Wolf!

SPOILERS AHEAD!

Jon Snow se întoarce la Castle Black unde este reunit cu Tormund și Daenarys. Jon îi spune lui Davos să scrie o scrisoare tuturor Regilor și Reginelor din Westeros pentru a organiza Marele Consiliu la Dragonpit (locul a fost confirmat în trailerul de săptămâna aceasta). Eroii încep călătoria către King’s Landing, mai puțin Tormund, Beric și frații lor din Brotherhood Without Banners.

După cum am văzut în episodul 6, Sansa o trimite pe Brienne și Podrik în locul ei la King’s Landing. Conform informațiilor compilate de utilizatorul Reddit, Sansa ar fi trebuit să le spună că motivul pentru care nu va pleca este nunta cu Littlefinger – lucru care nu a fost confirmat din episoadele de până acum.

game of thrones

Sam și Gilly ajung la Winterfell  chiar în momentul nunții Sansei cu Littlefinger.  În timpul nunții, la care sunt prezenți Bran și Arya, Sansa dezvăluie toate crimele comise de către Littlefinger, în special cum a omorât-o pe Lysa Arryn, aruncând-o prin Ușa Lunii din castel. Sansa îi ordonă Aryei să-l execute pe Littlefinger.

Game of Thrones, serial fenomen

Cersei va pierde sarcina. Qyburn o informează că Marele Consiliu a fost convocat. La sfatul lui Jamie, Cersei le dă voie să intre în oraș.  Deși Dany nu apare în trailerul pentru cel mai nou episod, se speculează că producătorii serialului nu au dorit să taie din impactul pe care îl va avea mult așteptata întâlnire dintre ea și Cersei.

The Hound aduce creatura prinsă dincolo de Zid. Jon le spune că singurul mod de a ucide aceste creaturi este focul. Cersei verifică dacă este adevărat și îi ordonă Muntelui să îl omoare, dar acesta nu reușește. Jon reușește să-i convingă pe Jaime, Cersei și Euron să trimită armate pentru a ucide creaturile.

game of thrones

Cersei îi spune lui Tyrion că a aflat că nu el l-a ucis pe Joffrey, dar tot nu îl consideră fratele ei.

Brienne îl cheamă pe Jaime să vină cu ea să lupte cu armata morților, dar acesta refuză și îi spune că nu o poate părăsi pe Cersei. După ce pleacă toți din King’s Landing, Cersei recunoaște în fața lui Jamie că a mințit și că nu va trimite nicio armată pentru a lupta alături de ceilalți. Dezămăgit și dezgustat, Jamie pleacă spre Nord și încearcă să o ajungă pe Brienne.

Cad primii fulgi de zăpadă în King’s Landing

Bran atinge copacul sacru cu seva roșie din Winterfell și are o viziune cu nunta dintre Lyanna Stark și Rhaegar Targaryen. Împreună cu Sam, ajunge la concluzia că Jon Snow are dreptul la Tronul de Fier și nu Daenerys Targaryen.

În tot acest timp, Regele Nopții călare pe Viserion transformat în strigoi, ajunge la Zid și îl distruge

(Sursa)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending