Connect with us

Film

Filmul săptămânii: Goana după alune 2

Published

on

Simpaticul erou din Goana după alune (2014) Surly și prietenii lui Andie, Norocel și Scumpica se întorc pe marile ecrane din 25 august cu o nouă aventură în căutare de alune prin oraș.

De aceasta dată micuții eroi descoperă că primarul le va distruge parcul, pentru a construi un parc de distracții care să-i aducă mai mult profit. Astfel, animăluțele se hotărăsc să lupte cu primarul, fiica acestuia și un hingher „foarte pasionat” de slujba sa pentru a-și salva casa.

Trailer:

Ghid de supraviețuire pentru părinți:

E clar din descriere că trebuie să vă pregătiți sufletește pentru 1 oră și jumătate de situații comice pe gustul copiilor. Dar asta nu înseamnă că nu sunt destule glume mai puțin orientate către cei mici, dacă iți poți păstra interesul destul de mult și telefonul în buzunar, bineînțeles. (Citește și: Filmul saptamanii: Annabelle 2)

Dacă aveți ocazia să-l vedeți nedublat (norocoșilor!) vă puteți delecta cu talentul unor actori precum Jackie Chan (în rolul foarte drăgălașului șoricel Dl. Feng), Katherine Heigl (pe care v-o amintiți sigur din serialul Anatomia lui Grey) sau comedianul Jeff Dunham.

În limba română și-au împrumutat vocile Adelina Pestrițu (vocea veveriței Andie) și CRBL (Dl. Feng).

Titlul original: The Nut Job 2: Nutty by Nature

Gen: Animație, Comedie

Regia: Cal Brunker

Scenariul: Bob Barlen, Cal Brunker

Producători: Bob Barlen, Jonghan Kim, Jongsoo Kim, Sunghwan Kim, Youngki Lee

Distribuţia: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Isabela Moner, Peter Stormare

Casa de producţie: ToonBox Entertainment

Limba: Română /  Engleză

Lansare în România: 25.08.2017

Trending