Connect with us

News

Acesta este cel mai urmarit videoclip a lui What’s Up

Published

on

What’s Up a reusit in acest an sa se autodepaseasca. Cel mai recent single al sau, „La tine”, este cel mai vizualizat videoclip din 2017 de pe pagina de YouTube a casei de discuri Cat Music. (Citessste si: Adelina Pestritu: „Nu ma simt barbat!”)

Videoclipul „La tine” a adunat, in mai putin de 4 luni de la lansare, 28 de milioane de vizualizari, depasind cu 8 milioane recordul anterior al artistului: clipul „Taxi”.
„Pur si simplu nu pot renunta la iubire. Povestile de dragoste sunt sursa inspiratiei mele. Sunt cel mai fericit de ce a iesit. Datorita celor care imi asculta muzica, «La tine» a depasit 28 de milioane de vizualizari pe YouTube”, a spus What’s Up.

What’s Up, „La Tine” – 28 de milioane de vizualizari in 4 luni

Datorita succesului inregistrat, artistul a lansat si varianta in limba spaniola a piesei „La tine”, care este interpretata alaturi de Ruby si se numeste „A ti”.

In acest moment, Cat Music are pe YouTube 3,5 miliarde de abonati si 4,1 miliarde de vizualizari. Cat Music este, totodata, si primul canal din Romania care are pe YouTube un Live TV care ruleaza non-stop.

Please follow and like us:
20

Trending