Connect with us

Lifestyle

Mihail RECUNOASTE ca s-a inspirat! Vezi cum RASPUNDE acuzatiilor de plagiat!

Published

on

Mihail a fost pus la zid de internauti imediat dupa ce a lansat noul single „Who you are”, asta pentru ca asemanarile dintre piesa lui si cea a celor de la Radiohead erau cat se poate de evidente. LikeUs.ro a scris despre acest subiect aici: MIHAIL ACUZAT DE PLAGIAT! VEZI DACA A COPIAT NOUL SINGLE! „WHO YOU ARE” VS. „LOTUS FLOWER”

Mihail: „Că e inspirat din clip, poate că da, recunosc”

Zilele trecute, invitat la ProFm, artistul a incercat sa lamureasca situatia declarand: „Eu cred că elementul cheie care i-a făcut pe oameni să mă acuze de plagiat a fost mişcarea de dans. E o mişcare contemporană pe care o folosesc mulţi în clipurile lor. De exemplu, Michael Jackson cu Moonwalk. El a făcut-o celebră, dar a fost inventată de alţii. Şi Justin Timberlake, Bruno Mars folosesc elemente ale altor artişti. La al doilea concert Radiohead eu am plâns cu sora mea. Îmi curgeau lacrimi la nişte piese pe care le iubesc foarte tare. Că e inspirat din clip, poate că da, recunosc”. Ba mai mult, acesta sustine ca piesa lui, „Who you are” a fost compusa inainte sa descopere piesa „Lotus Flower” a celor de la Radiohead, iar comparatia, cat si acuzatia ca s-ar fi inspirat de la ei este cat se poate de fortata. 

De la ce a plecat totul?

Mihail – „Who you are” vs. Radiohead  – „Lotus Flower”

Mihail a lansat de curand o noua piesa, „Who you are”. Intreg mediul online s-a aratat impresionat de productia piesei, dar mai ales de videoclipul extrem de inspirat. Ceea ce se anunta un succes rasunator s-a transformat peste noapte intr-un film prost, asta pentru ca tot internautii au descoperit faptul ca, ceea ce se dorea a fi o capodopera, s-ar putea sa fie o copie.

„Pentru că m-am cam săturat să văd oameni faini încântați de ultima născocire a lui Mihail, vă stric cheful, spunându-vă franc că este o piesă copiată 1 la 1 după Lotus Flower a lui Radiohead, inclusiv (sau în primul rând) clipul, care, însă, e mânjit cu vopsea neagră (de ce?!?) și cu foarte mult mehlem, sau cum s-o chema lipsa de talent coregrafic a omului cu ideea furtului ideii. În spiritul zilelor acestea, să scoatem toate adevărurile la iveală, oricât de dureros ar fi. Cineva ar trebui să anunțe și Radiohead. Opa, stai că deja a făcut-o!”, scrie o internauta pe Facebook, postand cele doua piese cu pricina.

Va lasam mai jos cele doua productii, iar voi decideti daca si cat s-a inspirat Mihail din piesa „Lotus Flower” de la Radiohead.

Mihail – Who You Are

Radiohead – Lotus Flower

 Vezi AICI tot interviul pe acest subiect

Trending