Connect with us

Lifestyle

Adelina Pestritu: „Nu ma simt deloc barbat!”

Published

on

Adelina Pestritu a vorbit in premiera, pe blogul personal, despre tunsoarea pe care a abordat-o in ultimul timp. Care au fost motivele ce au dus la o asemenea schimbare de look, dar si cum se simte acum, aflati in randurile urmatoare:

„Tunsoare ne defineşte şi ne ajută să ne reinventăm ori de câte ori simţim nevoia de o schimbare în viaţa noastră.
Nimic nou până aici.

Ceea ce numesc eu nou, cel puţin pentru o parte a publicului este un look fresh, părul scurt la femei.
Da! Aşa cum îl am şi eu în prezent şi, poate pentru mult timp de acum încolo!

Am trecut prin toate etapele în ceea ce privește părul meu, fiecare dintre ele fiind una importantă pentru mine.
De la acel păr care ar fi făcut-o invidioasă și pe Maria Dragomiroiu, la unul care ar fi putut concura cu succes cu cel al solistei de la Roxette, Marie Fredriksson, dar şi la coafurile de lungimi intermediare.

Nu m-aş putea declara nemulţumită de o perioadă anume, însă părul scurt m-a ajutat să mă redescopăr şi, practic, să opresc timpul în loc.
Incredibil aş putea spune, dacă mă raportez la perioada în care iubeam buclele voluminoase şi părul întins cu placa. Atunci aș fi putut jura că nu voi avea părul scurt, cel puţin nu în viaţa de acum. Lucrurile s-au schimbat între timp, la fel şi înfăţişarea mea, iar regretele nu-și au loc în acest context.

Adelina Pestritu: „Oamenii emit păreri, dar nu se gândesc că…”

Şi chiar nu mă simt deloc bărbat, aşa cum poate m-ar numi unii dintre voi. Ba dimpotrivă, mă simt mai sexy ca niciodată. Hainele, machiajul, bijuteriile, dar şi atitudinea, se mulează mai bine ca niciodată pe acest stil pe care l-am abordat. Şi, până la urmă, nouă, femeilor, întotdeauna ne-a plăcut să avem și o latura mai puţin feminină la purtător. 😜
Vreau să cred că noi, ca naţie, avem capacitatea de a depăşi acele clişee plictisitoare şi lipsite de sens precum „Arăţi ca un bărbat! Ţi-ai pierdut feminitatea!” etc.

Trăim într-o lume care ne lasă la dispoziţie puterea de a alege. Iar eu am ales să fiu aşa cum mă vedeţi. Şi nu vreau să mulţumesc pe nimeni. N-o să-mi transform viaţa având scopul de a mulţumi întreaga lume, pentru că ar fi o luptă pierdută din start.
Oamenii emit păreri, dar nu se gândesc că, poate spunând unei femei că tunsă scurt arată ca un bărbat sau că este urâtă, pot atinge alte femei care sunt bolnave de cancer şi, fără voia lor au ajuns în această fază.

Referitor la acest subiect, vă spun cu o imensă bucurie sufletească, că atunci când am luat decizia de a renunţa la părul lung, am putut întinde şi o mână de ajutor femeilor bolnave de cancer, care au atât de multă nevoie de noi toți, prin intermediul Fundaţiei Renașterea.

Smiley: „Iubirea nu doare decat atunci cand dispare” Smiley aduce publicului „O alta EA”, o poveste muzicala din adolescenta. Aceasta…              

Adelina Pestritu: Am ales sa fiu asa cum ma vedeti!

Acolo puteți contribui și voi la micile bucurii ale femeilor bolnave de cancer (urmăriţi informaţiile de pe pagina lor oficială de Facebook).

Aşadar, dragilor, cu toţii suntem diferiţi.
Susţin femeile care au curajul să facă schimbări radicale şi să demonstreze lumii întregi că feminitatea nu stă în par, ci în atitudine, comportament şi de multe ori…limbaj.

Părul doar ne ajută să vorbim despre noi, fără a folosi cuvinte. Şi, uneori ne ajută să ne exprimăm poate chiar mai bine decât am putea s-o facem cu ajutorul cuvintelor.

Iar dacă nu sunteți convinși în totalitate, urmăriţi câteva exemple internaţionale, în mare vogă.
Cu multă dragoste şi simpatie,
Adelina Pestritu. ”

Sursa

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Madonna, cadou special la 59 de ani! Vezi despre ce e vorba

  2. Pingback: Acesta este cel mai urmarit videoclip a lui What’s Up! Urmareste-l AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending