Connect with us

Muzica

Stroke 69 lanseaza single-ul si videoclipul “High On The Hills”

Published

on

Stroke 69 revine cu o piesa fresh, cu videoclip. “High On The Hills”, alaturi de Cat Music. Piesa este compusa si scrisa de Ilyes Zsolt si Nagy Szaboles, iar de regia videoclipului s-a ocupat Whiteeffect Studio.

Stroke 69 a cucerit topurile internationale!

“Noul nostru single “High On The Hills” este dedicat persoanelor care viseaza la o viata mai buna si mai pura. Fiecare om are povestile, iubirile sau trairile lui secrete chiar si in propriile fanteziile. Nu decidem noi cand ne indragostim si nici la ce intensitatea iubim. Doar in fantezii, am putea controla aceste lucruri. Videoclipul are o poveste aparent obisnuita, dar plina de imagini ireale si fantezii, care ne transpune cu totul in starea frumoasa a piesei.”, au povestit artistii de la Stroke 69.

In 2011, baietii au debutat cu un nou sound in materie de muzica dance, iar “Beautiful Smile” ne-a insotit petrecerile din vara si a cucerit topurile locale si internationale. Pana in prezent, cei doi baietii care formeaza proiectul Stroke 69 au lansat piese precum “Jamaica”, “Black rose”, “Like a winner”. (Citeste si: Voltaj canta alaturi de vloggerii de la „Noaptea Tarziu).

Please follow and like us:
20

Trending