Connect with us

Media

EXCLUSIV! Corina participa la Fort Boyard!

Published

on

Corina intra in cea mai nebuna competitie televizata. PRO TV pregateste in aceasta perioada varianta romaneasca a formatului international „Fort Boyard”. Probabil va aduceti aminte de emisiune, asta pentru ca multi ani de zile, postul din Pache Protopopescu a difuzat-o.

Se pare ca anul acesta, managementul statiei a decis sa produca acelasi format, dar cu vedete din Romania. Daca pana acum se stie doar ca Andreea Antonescu este una dintre vedetele cooptate pentru proiect, echipa LikeUs.ro a aflat faptul ca si Corina Bud a ajuns deja in Franta, acolo unde se pregateste pentru a intra in fortareata. Cateva imagini publicate pe contul ei de socializare au devoalat faptul ca si ea o sa fie una dintre vedetele show-ului. (Citeste si: Mihail acuzat de plagiat!)

Corina va face show la „Fort Boyard”

Fort Boyard este un show de anvergura, care va fi filmat integral in Franta, in stramtoarea Pertuis d’Antioche, chiar in fortul original, care a fost finalizat in secolul al XIX-lea. Lansat initial in anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima data in Franta si a fost preluat in scurt timp in intreaga lume, iar printre tarile care au difuzat acest format se numara Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania si Statele Unite ale Americii, potrivit celor de la PRO TV.

Vezi aici cateva imagini din show-ul „Fort Boyard”

Trending