Connect with us

Special

Cine sunt romanii care au fost la #Gatala4

Published

on

Cine sunt romanii care au fost #GataLa4 pe 21 iunie

Solstițiul de vară din acest an a intrat în calendarul corporatiștilor drept cea mai scurtă zi de muncă, datorită provocării #GataLa4 lansată de Red Bull, o acțiune care are toate ingredientele să devină tradiție.

#GataLa4 îi provoacă pe corporatiști ca în cea mai lungă zi din an să încheie ziua de muncă la 4, firește, după ce au terminat tot ce aveau pe to-do list în ziua respectivă, iar orele libere câștigate să le petreacă într-un mod relaxant și fun. Cei care au fost #GataLa4 au participat la concertul trupei Les Elephants Bizarres, chiar în epicentrul corporatist al Bucureștiului – cartierul Pipera-, fie s-au relaxat cu muzică şi băuturi colorate de vară la cele mai hip terase din oraş sau la clasele de yoga organizate special cu această ocazie. (Citeste si: Bucurestiul se pregateste pentru cel mai mare festival de muzica. Timeshift)

Corporatistii au reusit sa fie #Gatala4

Așa că, pe 21 iunie, corporatiștii care-au reușit să fie #GataLa4 au avut mai mult timp liber pentru ei. Ce au avut ei de spus despre inițiativa Red Bull?

”Foarte fain, diferit de tot ceea ce s-a mai întâmplat până acum. Categoric voi mai participa la această acțiune”, Sergiu, 27 de ani.

”Am fost gata la 4 fix. Am ajuns la concert la 4.10. Este cea mai tare acțiune la care am participat și o susțin. Am fost foarte eficientă azi și am putut să câștig ore libere făcând tot ce trebuie să fac la birou. Se poate cel puțin o dată pe an, deși eu încurajez să se întâmple #gatala4 de cât mai multe ori!”, a declarat Roxana, 36 de ani.

”#gata la 4 a fost super tare mai ales pentru că ne-a scos din birou! Mi-a plăcut mult atmosfera de la concert și de abia aștept încă o acțiune de acest gen. Am avut grijă să las totul în regula la birou!”, a declarat Ioana, 25 de ani.

Mailuri peste mailuri, to do list-uri nesfârşite, ședinte prelungite, deadline-uri scurte. Munceşti din greu în fiecare zi şi de multe ori stai peste program! Ei bine, împreună am demonstrat că se poate ca cel puţin o dată pe an să fim #GataLa4, dar şi gata la timp în restul zilelor.

Felicitări angajatorilor care au zis DA demersului #GataLa4: Banca Transilvania, UPC România, BMW România, Headvertising, frufru, Tozota Material Handeling, World Class, Wolf Theiss, King, Aon România, Clever Taxi, Travis Tourism, Radulescu & Muşoi Attorneys at Law, IT Assist, Cromatic Studios, Provident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending