Connect with us

Lifestyle

Alina Ceusan & Carmen Grebenisan. EXCLUSIV! Cum aratau cele mai cunoscute bloggerite la inceput!

Published

on

Alina Ceusan & Carmen Grebenisan sunt doua dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania. De loc din Cluj, fetele au reusit sa stranga o comunitate importanta in jurul lor, totul cu ajutorul unor fotografii desprinse din marile reviste de moda. Si pentru ca tinerele din ziua de astazi sunt ametite de mirajul perfectiunii estetice, noi am pus mana pe o fotografie care arata ca insasi cele doua fashioniste nu erau tocmai perfecte. Vizitele la medicul estetician si-au spus cuvantul, iar in prezent Alina Ceusan si Carmen Grebenisan sunt considerate de multe adolescente doua repere de frumusete. (Citeste si: Alina Ceusan, cel mai bun blogger din Romania!)

Alina Ceusan & Carmen Grebenisan in urma cu 6 ani

Ma preocupa mult felul in care arat, e important acest lucru. Ingrijirea incepe destul de prematur in ziua de azi, dar imaginea este foarte importanta. Daca nu ma ocup eu de mine nu stiu cine poate sa o faca. Fiind in domeniu nici nu-mi permit sa nu apelez la machiaj, dar acesta chiar ajuta. Trebuie sa te machiezi in functie de ocazie. Alina Ceusan

Asa cum declara pentru un ziar local, tanara este foarte preocupata de aspectul fizic inca de la o varsta frageda. In prezent, reusind performanta de a se adresa unui public imens. Sute de mii de fete ii urmaresc postarile de pe conturile de socializare, dar si sedintele foto de pe site. Iar pentru cele care ii urmaresc activitatea, nu este de mirare faptul ca mai mereu este in compania celei mai bune prietene: Carmen Grebenisan. Mai mult, internautii nu au ezitat sa spuna de multe ori ca cele doua seamana izbitor. In fotografia de mai sus, o sa va fie aproape imposibil sa va dati seama care dintre cele doua e Alina si care e Carmen.

Alina Ceusan & Carmen Grebenisan in prezent

 

sursa foto: Alina Ceusan/Carmen Grebenisan

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending