Connect with us

Special

HOROSCOP IUNIE. Vezi ce-ti rezerva astrele luna aceasta, de la Minerva.

Published

on

Horoscop. Celebra Minerva a facut horoscopul pentru luna iunie pe care-l poti descoperi mai jos.

BERBEC – Odată cu romantismul afişat în prima săptămână din iunie veţi încerca o altă reţetă şi asta numai pentru a vă răsfăţa partenerul de viaţă sau iubita/ul.

TAUR – Vor avea parte de iubire şi de sex cum îşi doresc, către sfârşitul lunii iunie. Cei care sunt singuri vor întâlni pe cineva on-line sau cu sprijinul cuiva din familiei.

GEMENI – Cei singuri vor avea multe ocazi de a-și întâlni jumătatea (nu neapărat sufletul pereche!) și mai repede decât se gândesc, relația să evolueze de maniera unei viitoare căsătorii.

RAC – Există pentru acești nativi o lecție de viață ascunsă în fiecare cotlon din jurul lor, nu trebuie decât să vadă. Aceasta este regula de care trebuie să țină cont în iunie.

LEU – Mintea lor uimitoare chiar va face minuni şi le poate schimba viaţa pentru totdeauna, chiar dacă din a doua parte a lunii, romantismul le va coboră un văl peste ochi şi le va înceţoşa mintea.

FECIOARĂ – Niciodată nu este prea târziu ca să îndrepţi lucrurile. În a doua parte a lunii, cariera lor va înflori şi va lua avânt! Dacă se organizează vreun concurs cu siguranţă vor primi titlul de ce mai bine organizat angajat.

HOROSCOP IUNIE. MINERVA. Vezi ce spun astrele despre ceea ce urmeaza sa ti se intample.

BALANȚĂ – În a doua parte a lunii trăiți un sentiment de abandon şi de dor de ducă astfel că s-ar putea să decidă să plece undeva câteva zile sau măcar într-un city-brake.

SCORPION – Cel mai bun lucru este să faceţi ca de obicei, să vă retrageţi într-un colţ al vostru şi să evaluaţi lucrurile – unde sunteţi, de ce sunteţi, ce vreţi, dacă doriţi cu adevărat să fiţi acolo sau să vă implicaţi.

SĂGETĂTOR – Profesional nimic nu este inexplicabil pentru voi când este vorba despre sentimente sau romantism şi cred că asta vă face irezistibili. Aţi putea închide ochii la greşelile pe care le fac unii dintre colegi şi asta numai pentru că simţiţi ceva aparte pentru ei.

CAPRICORN – Chiar dacă sunteţi în al 9-lea Cer, nu lăsaţi dragostea să vă întunece mintea, rămâneţi cu picioarele pe pământ dacă vreţi ca lucrurile să se desfăşoare fără probleme, mai mult celălalt va fi pentru voi ca o carte deschisă.

VĂRSĂTOR – Ar vrea să facă toată lumea ce vor ei, dar nu este chiar aşa, vor primi răspunsuri ma mult sau mai puţin satisfăcătoare. O lecție de istorie ar putea fi mai relevantă decât zece discuţii, aşa că să fie cu ochii în patru.

PEȘTI – Fiţi atenţi la vocea voastră interioară care vă semnalează că există o problemă la orizont cu un partener sau un potențial partener. Sunteţi destul de intuitivi, iar vocea voastră interioară este de obicei vocea inteligenţei.

sursa horoscop

Trending