Connect with us

Media

Adrian Tutu a pierdut cei 120.000 de euro castigati la „Romanii au talent”?

Published

on

Adrian Tutu: „E momentul sa o iau de la zero!”

Adrian Tutu este primul castigator al show-ului „Romanii au talent”. La 6 ani de la adjudecarea marelui trofeu, am incercat sa aflam ce s-a intamplat cu el si ce a reusit sa faca din suma uriasa castigata peste noapte. Imediat dupa debut, tanarul a lansat cateva colaborari cu artisti romani, precum: Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy şi Ana Baniciu. Si desi banii castigati nu i-au asigurat succesul in industria muzicala, tanarul a recunoscut in urma cu ceva timp pe un cont de socializare ca toti banii s-au dus pe apa sambetei si ca trebuie sa o ia de la zero. (Citeste si: Lorelai Mosnegutu. Ce va face castigatoarea „Romanii au talent” cu cei 120.000 de euro?)

”Am preferat sa bag banii castigati din muzica inapoi in muzica, am preferat in loc de o casa, sa-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le stiti, sa-mi platesc piesele si sa-mi iau cateva haine sa dau bine pe sticla. Poate ca am procedat bine, poate nu, ideea e ca eu ma bucur ca am procedat asa, pentru ca am ajuns aici si e momentul sa o iau de la zero. Acum e clar ca am incredere in mine, ba chiar mai mare ca niciodata!”, scria Adrian Tutu pe pagina lui de socializare in urma cu ceva timp.

Daca nu iti mai amintesti cum a castigat celebrul show de televiziune, iata mai jos momentul lui Adrian Tutu din finala „Romanii au talent”.

Trending