Connect with us

Muzica

Liviu Teodorescu despre Cristina ICH: „E greu sa nu faci o obsesie pentru ea!”

Published

on

Liviu Teodorescu, una dintre cele mai bune voci masculine din România, lansează single-ul “Obsesie”. Piesa, compusă de catre tânărul artist in propriul studio, LiTe Music, și produsă în studiourile Hahaha Production, aduce în atenția publicului povestea de dragoste, suferintă și obsesie, prin care mintea încâlcită a oamenilor solicită sentimentele pentru persoana iubită.

“Obsesia te face să uiți de tine, scoate la iveala laturi ale personalității tale de care nici nu ai habar. Te face să iți dorești atât de mult să fii lângă persoana respectivă, obiectul obsesiei, încât ai face orice e nevoie. Și, culmea, la inceput totul pare o joacă, fără implicarea sufletească a cuiva. Despre asta vorbește „Obsesie”, noul meu single”, declară Liviu.

Videoclipul, in regia lui Criss Blaziny, a fost filmat într-o locație din apropierea Bucureștiului. Pentru acest proiect, artistul și-a ales o prezență feminină foarte senzuală, nimeni alta decât vloggerița Christina Ich, femeia care i-a luat mințile și l-a facut să se îndrăgostească de ea.

Cristina ICH: „Liviu Teodorescu este cu desăvârșire cea mai bună voce masculină!”

„Liviu Teodorescu este cu desăvârșire cea mai bună voce masculină pe care noi o avem. Am fost foarte fericită când am primit propunerea să filmez alături de el. Liviu este un băiat talentat, alături de care am lucrat foarte bine, este un adevărat profesionist. Da, trebuie să recunosc, am facut o “Obsesie” pentru aceasta piesă!” a declarat Cristina Ich. (citeste si: Smiley, locul 1 in iTunes )

Criss Blaziny, regizorul videoclipului: „Cristina ICH este obsesia perfectă!”

În videoclip, uimește prin talentul ei, contorsionista Andreea Tucaliuc, cea care a scos în evidență metafora minții, greu de descifrat. La numai 13 ani, Andreea se lauda cu multe trofee si cu foarte multe reusite. In spatele succesului ei stau foarte multe ore de antrenament, sacrificii si perseverenta, fiind un exemplu demn de urmat pentru copiii de varsta ei.

„Clipul este regizat de Criss Blaziny și a ieșit mai mult decât ne-am imaginat. Imaginea este super fresh și scenariul, gândit de Blaziny împreună cu Vlad Pârvulescu, valorifică perfect ideea piesei. Contorsionista Andreea Tucaliuc și mișcările ei care te lasă cu gura căscată, sunt metafora pentru mintea încâlcită și greu de înțeles a unui om care are o obsesie. Nu în ultimul rând, Cristina ICH este obsesia perfectă și m-am bucurat enorm că a acceptat sa apara in clip. Este greu să stai cu Cristina mai mult de 10 minute în cameră și să nu faci o obsesie pentru ea”, adauga Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu a facut o traditie din colaborarile cu vloggeri si bloggeri. Pentru cele mai recente proiecte, artistul a colaborat cu două dintre cele mai populare femei din online-ul românesc. La piesa “Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, iar pentru piesa “Fanele”, a făcut un featuring cu Laura Giurcanu.

Please follow and like us:
20

Trending