Connect with us

Lifestyle

„Conjugat la feminin”, prima carte a celui mai tanar antreprenor roman!

Published

on

Conjugat la feminin este prima carte a Simonei Musca. Tanara este antreprenor cu o vasta experienta in mai multe domenii de activitate: de la zona artistica pana la cea medicala/recuperatorie; activand in prezent ca Business Partener intr-un centru rezidential de geriatrie. In toti anii de business a invatat cat de valorosi sunt oamenii alaturi de care lucreaza, dar si cat de important este sa imparti si celorlalti din experienta ta. Asa a luat nastere cartea Conjugat la feminin, ca o un discurs pentru femeile de pretutindeni. Un discurs adresat temerilor, iubirilor, visurilor, ambițiilor, deznădejdilor sau planurilor oricărei femei. Conjugat la feminin este o experienta pentru femeia puternica, independenta, hotarata sa mute muntii din loc daca trebuie si o lectie pentru toti cei care vor sa iasa din zona de confort. Volumul poate fi achizitionat de la libraria Carturesti!

 

 

Despre „Conjugat la feminin”

Conjugat la feminin este o radiografie a viziunii de business din partea tanarului antreprenor, putandu-se transforma usor intr-un ghid de afaceri pentru femeia puternica, dornica de independenta. Toata viziunea scriitoarei este construita din propria experienta, fiind un pilon important pentru orice tanara aflata la inceput de drum.

Dragă cititorule,

Nu-ți promit epifanii, dar îți pun pe tavă un suflet și-o experiență de viață. Trebuie să te avertizez încă de la început că acesta este un debut. Nu este un roman, nu este o biografie, nu este o carte motivațională. Nu este niciuna dintre acestea, deși ar putea fi o combinație între ele.

Nu-ți promit rețete pentru fericire, dar te fac părtaș la poveștile mele, așa cum sunt ele, cu bune și cu mai puțin bune. Am scris despre oamenii care muncesc din greu și despre leneși, despre tineri talentați, despre bunul-simț și bunele maniere, despre nunți și divorțuri, despre amante și iubiri. Am scris uitându-mă în jur în toți acești ani și adunând una câte una ideile pe care ți le împărtășesc aici. Răsfoiește, citește, ceartă-mă, aprobă-mă, scrie-mi!

„Răsfoiește, citește, ceartă-mă, aprobă-mă, scrie-mi!” – Simona Musca

Suntem în secolul vitezei, într-o societate dinamică pe care nu am creat-o eu, ci noi toți la un loc. Bine sau rău – nu știu și mă feresc să judec în termeni comparativi, însă aceasta este realitatea. Și poate tocmai de aceea mi-aș dori ca această carte, mai mult decât orice, să fie vie. Să fie ca un seism emoțional de proporții care adună sub el subiecte tabu, picante, dureroase sau intime, pe care le-am “descojit” într-un stil unic, doar al meu. Nu știu câți dintre voi ar avea curajul să-și verse sufletul și viața în văzul tuturor, drept lecții de păstrat. Eu o fac. Asumat, curat și sincer.

Conjugat la feminin este un discurs pentru femeile de pretutindeni. Un discurs adresat temerilor, iubirilor, visurilor, ambițiilor, deznădejdilor sau planurilor oricărei femei pe care am întâlnit-o sau nu până acum. “Conjugat la feminin” este un discurs subiectiv, relatat cu cerneala sincerității și a asumării totale.

De aceea mi-am adunat toate gândurile: să-ți demonstrez că se poate. Poți face orice îți propui și nimic nu este prea greu atunci când crezi în tine!

Și… nu uita: viața are mai multe uși. Și ferestre!

Please follow and like us:
20

Trending