Connect with us

Lifestyle

Alina Ceusan, bloggerul anului!

Published

on

Alina Ceusan si-a adjudecat si trofeul Lifestyle Influencer on Social Media!

O multime de bloggeri, vedete, modele si persoane influente din Romania s-au adunat saptamana trecuta la evenimentul Elle Blogging Awards desfasurat la Clubul Diplomatic din Capitala, la initiativa cele mai apreciate reviste de moda din tara. Petrecerea a culminat cu gala de premiere, unde au fost desemnati castigatorii celor zece categorii, votati de cititori pe site-ul www.elle.ro.

Dana Rogoz, Laura Giurcanu si Tudor Chirila printre premianti!

Alina Ceusan (www.alinaceusan.net) a castigat premiul pentru cel mai bun blog de moda al anului, dar si trofeul Lifestyle Influencer on Social Media, avand nu mai putin de 297.000 de followers pe Instagram, care ii urmaresc cu mult interes fiecare postare.

Dana Rogoz (www.danarogoz.com) a primit trofeul Best Celebrity Blog, iar Laura Giurcanu a fost desemnata vloggerul anului. Tudor Chirila a primit trofeul de social influencer (Cu aproape 450.000 de persoane care il urmaresc pe Facebook, Tudor Chirila si-a folosit notorietatea castigata in cariera sa muzicala si de televiziune pentru a transmite puternice mesaje sociale).

Pentru al doilea an consecutiv, Adela Parvu (www.adelaparvu.com) a castigat titlul de cel mai bun blogger de deco, iar Anca Rusu (www.printesapolonic.ro) premiul de cel mai bun blogger de food. Mihai Jurca (www.mihaijurca.ro) a fost desemnat cel mai bun blogger de turism, iar Andreea Balaban (www.andreeabalaban.ro) a primit trofeul pentru cel ma bun blogger de beauty.

Titlul de Best Newcomer Blogger i-a revenit Denisei Sima (www.denisasimam.ro).

Gazdele evenimentului au fost Maurice Munteanu si Ana Morodan. Pe scena au mai urcat Irina Rimes si trupa The Motans, care au sustinut recitaluri live pentru invitatii galei. Sursa: Elle.ro

Please follow and like us:
20

Trending