Connect with us

Muzica

Peter Pop are un single nou. Interzis!

Published

on

Peter Pop lanseaza un nou single – “Interzis”, pentru care a filmat si un videoclip cu o poveste cinematografica plina de pasiune si lucruri interzise.

Momente intense. Videoclipul piesei “Interzis” il aduce pe artist intr-un rol inedit, intr-o situatie cu care nu ar vrea sa se intalneasca in realitate.

“Am filmat cu doi politisti din Republica Moldova si nu au lipsit catusele si pistoalele. Am trait experienta unui detinut, pe care nu as vrea sa o traiesc niciodata in viata reala”, declara Peter Pop.

Peter Pop a colaborat cu o echipa de productie din Republica Moldova, iar regizorul este Octavian Malai (Kobzzon). Pentru single-ul “Interzis”, Peter a lucrat in studioul Mattman Music, alaturi de Matteo, Razvan Mihaila, Theea Miculescu si Mirela Ursache.

Noul single a lui Peter Pop produs de Matteo!

Piesa “Interzis” este lansata la doi ani de cand Peter Pop a lansat hitul „Singuri in doi”, alaturi de Lora, piesa care s-a pozitionat pe primele locuri in topurile muzicale si care a adunat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube. Intre timp, Peter Pop a lansat single-ul si videoclipul „Umbre”, dar si o piesa in colaborare cu Speak & Shift, tot cu milioane de vizualizari pe YouTube.

Single-ul “Interzis” este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/PeterPop-InterzisPR

Trending