Connect with us

Beauty

Grasimea de pe brate e un calvar? Afla cum poti scapa de ea!

Published

on

Cum poti scapa de grasimea de pe brate?

Pe langa faptul ca este inestetica, grasimea depusa pe brate da multor persoane batai de cap, in special femeilor, din cauza ca masa musculara de pe brate se dezvolta mai greu in cazul lor decat al barbatilor.

O alta explicatie, potrivit specialistilor, este aceea ca odata cu schimbarile hormonale ce au loc in corp la pre-menopauza si menopauza, pielea capata un aspect flasc pe interiorul bratelor. Scaderea nivelului de estrogen din corp duce la diminuarea cantitatii de colagen, ceea ce inseamna ca pielea devine mai subtire.

Grasimea de pe brate e istorie! Specialistii au gasit solutia!

Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, o solutie rapida si eficienta pentru tonifierea pielii consta intr-un tratament non-invaziv, VelaShape III, care  stimuleaza circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. De asemenea, prin intermediul infrarosului, a radiofrecventei si a vacumului se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, tonifierea bratelor si imbunatatirea generala a pielii.

Tratamentul VelaShape III poate fi folosit si pentru reducerea in circumferinta, cat si pentru tratarea celulitei. Remodelarea corporala are loc fara timp de recuperare si discomfort, iar rezultatele se vad inca de la primele sedinte.

Sursa: beautymed.ro

Please follow and like us:
20

Trending